Ce planuri are RATB după ce trei controlori au agresat fizic un călător care a refuzat să se legitimeze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Mai marii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB) pregătesc câteva schimbări pentru a încerca să evite luptele ce se duc în ultima vreme între controlori şi călătorii care merg fără bilet.

După ce un filmuleţ în care trei controlori RATB au agresat un bărbat care circula fără titlu de călătorie şi care a refuzat să se legitimeze, mai marii regiei au anunţat că au de gând să facă un plan coerent pentru a diminua şi chiar a stopa incidentele neplăcute care apar deseori între controlori şi călătorii care nu respectă regulile.

„Ne dorim să nu mai existe controlori agresaţi de călătorii fără titluri de călătorie. Ne gândim la o colaborare cu poliţiile locale şi cu jandarmii şi să descurajăm eventualele evenimente de acest fel“, a precizat constantin Tobescu, reprezentant RATB.

De asemenea, acesta a expicat că RATB se gândeşte să demareze campanii prin care să-i încurajeze pe călători să valideze cardurile de călătorie şi în acest fel regia să aibă date exacte cu privire la numărul călătorilor de pe o anumită linie.  

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite