Cinci suspecţi audiaţi de Poliţie în cazul pedofilului care a agresat doi copii într-un lift. Portretul-robot, împărţit locuitorilor din Drumul Taberei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imaginile făcute publice cu bărbatul suspect de pedofilie FOTO Captură Digi 24
Imaginile făcute publice cu bărbatul suspect de pedofilie FOTO Captură Digi 24

Oficialii Poliţiei Capitalei au prezentat detalii în cazul bărbatului care vineri, 5 ianuarie, a agresat sexual doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei.

Bărbatul a fost filmat de camerele de luat vederi din scara blocului şi din lift, iar poliţiştii au întocmit un portret-robot pe care-l distribuie locuitorilor din cartierul Drumul Taberei.

Aproape trei sute de poliţişti participă la activităţi de căutare a bărbatului care a agresat sexual doi copii în liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei. Poliţiştii au asupra lor fotografia bărbatului şi încearcă să afle de la localnici informaţii despre agresor. Dosarul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei şi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Oamenii legii spun că au un cerc de suspecţi şi că, până acum, au fost audiate cinci persoane în legătură cu acest caz.

”Mulţumim tuturor cetăţenilor pentru informaţiile transmise şi vă asigurăm că acestea sunt verificate de colegii noştri”, este mesajul transis de Poliţia Română. 

Doi copii, de cinci şi nou ani, au fost agresaţi sexual, vineri, în liftul unui bloc din Capitală, incidentul fiind surprins de camerele de supraveghere din lift. 

Potrivit informaţiilor adunate de anchetatori, cei doi copii au plecat singuri către un bloc din vecini, unde urmau să rămână în grija unei prietene a familiei. Mama celor doi copii este internată în spital, iar tatăl spune că a trebuit s-o roage pe vecină să aibă grijă de copii cât timp el era ocupat cu serviciul.

Bărbatul i-a urmărit pe copii până în scara blocului. „De dimineaţă tremur mereu. Copiii mi-au povestit că au urcat la etajul 8, unde au stat 10 minute. Ei i-au spus bărbatului că vor să urce la etajul 4. Abia după aceea au coborât până la etajul 4 şi i-a lăsat acolo. Mi-a spus fata că a pupat-o, că a pipăit-o. Ea, slava Domnului, nu şi-a dat seama ce s-a întâmplat. Băiatul este însă destul de speriat. Dacă cumva ştie cineva ceva despre acest om, să anunţe la 112", a declarat tatăl copiilor pentru Digi 24.

Potrivit unor informaţii furnizate de anchetatori, ar putea fi vorba despre un bărbat care a fost eliberat recent din închisoare care în 2013 a comis o agresiune similară, după un scenariu identic.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite