Cinematograful în aer liber din Parcul Herăstrău şi-a deschis porţile. Intrarea este liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cinematograful va fi deschis până în luna august FOTO PMB
Cinematograful va fi deschis până în luna august FOTO PMB

Primăria Capitalei, prin Creart - Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie, a redeschis cinematograful în aer liber din Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle. Cinematograful în aer liber va fi deschis până pe 9 august.

Aflat la cea de a patra ediţie, CineParK se adreseaza tuturor celor care doresc să îşi petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită şi accesibila la cinematograful clasic.

Ca în fiecare an, în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30, vor fi proiectate pe un ecran în aer liber, filme artistice de acţiune, dramă, mister, comedie, thriller şi aventuri. Pentru copii, CinePark vine cu un program special în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00.

Astfel, timp de şase weekend-uri, CinePark îi aşteaptă pe bucureşteni cu un program de aproximativ 30 de filme de referinţă: „The November Man“, cu Pierce Brosnan în rolul principal (vineri, 24 iulie, 19.30),  „O săptămână de pomină“ (The Longest Week), „Fury“, ultimul film al lui Brad Pitt (sâmbătă, 4 iulie, 19.30), „Luptătorul“ (The Wrestler), „Fata care s-a jucat cu focul“ (The girl who played with fire) sau „Concertul“ (The Concert) sunt doar câteva dintre peliculele ce pot fi urmărite la CineParK.

De asemenea, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, cei mici sunt invitaţi „să intre în Dulapul lui Chloe“, "să se scufunde alături de Olly“ şi „să ia parte la aventurile fraţilor Staines“.

Anul acesta, CineParK oferă publicului noi atracţii şi o înfăţişare diferită: în Parcul Herăstrău - intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată o zonă specială, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă sau pe scaune, alături de familie şi prieteni.

Conceptul evenimentului de „cinema în aer liber“ îşi propune să ofere publicului o altfel de experienţă cinematografică care conturează atmosfera grădinilor de vară. Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite