Cum arată frizeria-club, singurul loc din Bucureşti în care clienţii sunt tunşi în timp ce un DJ pune muzică. Patronul este un fost fotbalist din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De aproximativ jumătate de an, în Capitală s-a deschis singura frizerie din România în care un DJ mixează în timp ce bucureştenii sunt coafaţi cu grijă.  „Adevărul“ vă spune povestea salonului care atrage zi de zi zeci de oameni.

La câţiva paşi de Piaţa Unirii, pe strada Maximilian Popper, în spatele unei clădiri moderne se afla unica frizerie din Bucureşti în care te simţi ca în club. Cât e ziua de lungă, Octavian Sârbu şi alţi câţiva angajaţi pe care îi are lucrează la foc continuu pentru a-şi satisface clienţii. Şi sunt mulţi interesaţi de serviciile oferite de inediata frizerie.

Tunsori pe ritumuri de dans

Încă de la intrarea în frizerie îţi dai seama că ai ajuns într-un loc atipic, aşa cum nu ai des ocazia să găseşti în România. Câţiva bărbaţi înalţi poarte nişte cămăşi de un alb impecabil şi pantaloni strânşi pe picior. Nimeni nu întoarce privirea spre cei care tot intră şi ies din frizerie, concentrându-se exclusiv pe tunsorile pe care le fac cu mare grijă. Sunt cinci scaune ocupate, iar clienţii vin pe bandă rulantă. Cei mai mulţi par să vină des în salon şi îi salută pe cei care aranjează părul clienţilor aşezaţi pe scaune.  

image

Angajaţii frizeriei alături de Octavian Sârbu FOTO Facebook Octavian Sârbu Concept

„Totul a pornit de la cele două pasiuni pe care le am: ieşitul în club şi tunsul. Am fost fotbalist. Am jucat la Alba Iulia şi Gloria Bistriţa. La Bistriţa tundeam jumătate de echipă“, povesteşte amuzat Octavian Sârbu.

Şi-a vândut maşina

În cele din urmă a renunţat la fotbal şi s-a gândit să îşi urmeze pasiunea şi să tundă. Aşa a ajuns să fie angajat într-un salon din care a fost concediat. „Asta se întâmpla într-o vineri şi până duminică găsisem o soluţie. În cele din urmă mi-am vândut maşina şi am mai făcut rost de nişte bani şi mi-am deschis în august, anul trecut, salonul de aici“, mai spune bărbatul.

image

Astăzi, afacerea îi merge de minune şi progamările curg. Clienţii sunt mulţumiţi şi combină utilul cu plăcutul. În timp ce unul dintre angajaţii salonului îi aranjează, un DJ pune muzică din spatele tejghelei, iar atmosfera seamănă foarte mult cu ce găsim într-o noapte într-un club. Preţurile pentru un tuns pornesc de la 30 de lei şi pot ajunge până la 60 – 70 de lei în funcţie de preferinţele clientului şi de munca depusă de angajaţii salonului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite