Cum arată noile băi pentru oamenii străzii din Bucureşti. „Avem multe prosoape, aparate şi spumă de ras, şampoane, geluri de duş“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a amenajat trei grupuri sanitare pe care le pune la dispoziţia persoanelor fără adăpost.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială anunţă că au fost amenajate trei grupuri sanitare dedicate persoanelor care locuiesc pe stradă. De asemenea, oamenii fără adăpost vor avea la dispoziţie prosoape, aparate şi spumă de ras, şampoane, geluri de duş şi haine subţiri. Totodată, oamenii fără adăpost vor dispune de maşini de spălat şi uscătoare.  

Grupurile sanitare se află în Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi „Sfântul Ioan“, iar reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială fac apel la cetăţeni să ajute la răspândirea mesajului, astfel încât să ajungă la persoanele în nevoie.

„Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru ca mesajul să ajungă la toate persoanele care locuiesc pe stradă! În cadrul Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi - Sf. Ioan au fost amenajate trei grupuri sanitare care vor deservi persoanele fără adăpost care nu doresc să locuiască în cadrul centrului, însă doresc să se spele. Suntem echipaţi cu multe prosoape, aparate şi spumă de ras, şampoane, geluri de duş şi haine subţiri de schimb. De asemenea, centrul dispune de maşini de spălat dotate cu uscătoare, unde îşi vor putea spăla hainele. Persoanele doritoare ne găsesc la sediul din Bulevardul Theodor Pallady nr. 64, sector 3 (capătul tramvaielor 27 şi 40 sau staţia de metrou Anghel Saligny)“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite