FOTOGALERIE Antonescu, la mitingul USL de la Romexpo: "Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi 9 milioane de români curaţi, în picioare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Protestatarii au început să sosească la Romexpo, unde are loc mitingul de protest organizat de USL. Mitingul se va desfăşura până la ora 21.30. Aproximativ 4.000 de oameni sunt acum în faţa Pavilionului Central.

UPDATE 20.55 Victor Ponta le-a spus participanţilor la miting că românii trebuie să spună "Da" la referendumul de duminică "pentru a-l da jos pe Traian Băsescu şi pentru a-l vedea la închisoare împreună cu Videanu, pentru banii furaţi".

UPDATE 20.40 Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat, pe scenă, că el nu mai are ce căuta în politică dacă la referendum nu vor fi 9 milioane de "români curaţi, în lumină, în picioare".

"Mă ţin de cuvânt şi spun încă o dată clar: Traian Băsescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru că eşti un mincinos. Am pus rămăşag cu mine şi cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am minţit niciodată, eu nu mă mint pe mine şi nu mint oamenii care şi-au pus speranţa în mine şi în cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce căuta în politică dacă nu vom fi nouă milioane de români curaţi, în lumină, în picioare", a spus Antonescu.

"Votaţi fără ură, România vrea dragoste, bunătate, omenie. Votaţi cu sufletul deschis, votaţi de mână cu Dumnezeu şi cu soarta acestei ţări. Nu am nicio îndoială, duminică veţi vedea toţi chipul luminat al României. Aşa să ne ajute Dumnezeu, români", a mai spus Antonescu.

UPDATE Pe scenă a urcat Antonia, care cântă pentru protestatarii adunaţi. Vor urca pe scenă, în această seară, Victor Ponta, Crin Antonescu, dar şi primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Protestatarii poartă pancarte cu "Spune da la referendum", "Demite-l", "Ai minţit poporul, Băselule".

Se scanda, înainte de începerea concertului Antoniei: "Hai la referendum cu ştampila albastră!".

Click pe imagini pentru galeria foto:

Mitingul USL de la Romexpo

La miting sunt aşteptaţi peste 50.000 de protestatari, potrivit estimărilor organizatorilor. Deocamdată, soarele îi alungă la umbră, urmând ca cei mai mulţi să sosească în jurul orei 18.30.

Protestul al început cu mici şi bere. Au ajuns protestatarii din Buzău, Călăraşi, Olt, Vrancea, , Alexandria, Focşani, Bacău, Galaţi, şi Călăraşi, cu autocare. În parcarea de la Romexpo sunt în acest moment peste 100 de autocare, 90% cu numere de provincie. Au început să curgă spre Romexpo, fără oprire, câte trei - patru în acelaşi timp. Doi reprezentanţi al forţelor de ordine îi ghidează.

Doi manifestanţi coborâţi din autocarele care vin încontinuu ar fi vrut portavoci: "Să ne dea bani să ne luăm portavoce, că el ia şapte milioane", a spus unul din ei.

Pe ecranele intalate la Romexpo la scenă sunt proiectate mesaje: "Vreau o ţară ca afară".

Ambulanţele, echipaje SMURD şi ale pompierilor sunt la faţa locului pentru a interveni, în caz de nevoie.

Urmăreşte-ne şi pe FACEBOOK ca să fii la curent cu tot ce mişcă în Bucureşti

Footer Bucuresti
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite