FOTOGALERIE Căminele private, lux pentru studenţi. Află cât costă o cameră!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Odată cu deschiderea anului universitar, a început și goana studenților după cazare. Cei care vor să evite condițiile precare din căminele clasice bucureștene, dar și prețurile piperate ale apartamentelor de închiriat, pot alege o variantă de mijloc: căminele studențești private.

Un astfel de cămin este West Gate Studios din Militari, situat pe Bulevardul Preciziei, nr. 24. Aici pot fi închiriate camera mobilate modern pe o perioadă de 12 luni, între 1 octombrie 2012 și 30 septembrie 2013. În West Gate Studios există trei tipuri de locuințe de dimensiuni diferite. Garsoniera de tip 1 are 25 de metri pătrați, garsoniera de tip 2 se întinde pe o suprafață de 35 de metri pătrați, iar apartamentul, care este format dintr-un dormitor și un living, are 70 de metri pătrați

West Gate Studios, garsonieră de Tip 2

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu West Gate Studios!

Toate locuințele beneficiază de aer condiționat, televizor, cablu TV, internet, baie modern și de bucătarie complet utilată (aragaz, cuptor cu microunde, frigider). De asemenea, încăperile sunt mobilate cu paturi, dulapuri, scaune, birouri și mese. În plus, studenții pot cere dotări suplimentare, cum ar fi mașina de spălat, parcare subterană sau parcare supraterană.

Există două modalități de plată a avansului, respectiv suma echivalentă unei pe rioade de șase luni sau de 12 luni. Garanția se returnează după expirarea contractului de închiriere. Costurile de întreținere sunt de 25 de euro de persoană pe lună sau de 50 de euro, lunar,  pe cameră, în cazul cheltuielilor commune. Pentru fiecare locuință, utilitățile se contorizează separate, iar costurile se achită în fiecare lună.

Tarifele lunare sunt următoarele:

Tip 1

95 de euro (6 luni avans)

75 de euro (12 luni avans)

Garanția este de 240 de euro.

Tip 2

125 de euro (6 luni avans)

95 de euro (12 luni avans)

Garanția este de 360 de euro.

Apartament

448 de euro (6 luni avans)

350 de euro (12 luni avans)

Garanția este de 1.190 de euro.

Sală de fitness și ping-pong în cămin

O altă variantă de cazare este Căminul  Particular Mihai Bravu, amplasat pe strada Știubei, nr. 23, din sectorul 3. Camerele de aici sunt dotate cu aer condiționat, internet, sală de fitness, masă de ping-pong, mobilier nou, mașina de spălat, frigider, aragaz, apă calda și televizor în fiecare cameră. Prețul unei chirii este de 310 euro pe lună.,

image

CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini cu Căminul Particular Mihai Bravu!

400 de lei, chiria pe lună

Totodată, cei interesați pot opta pentru Căminul Studențesc Privat de pe strada Lăcrămioarei, nr. 56, din sectorul 3. Cei care își vor închiria o cameră aici vor dispune de  apă caldă, baie fiecare cameră, bucătării complet utilate pe fiecare palier, cablu TV, televizor, frigider, mașină de spălat, internet, pază, servicii opționale de curățenie și parcare.

La început, studenții trebuie să plătească o lună garanție, sumă care va fi returnată după expirarea contractului de închiriere. Pentru camerele cu două paturi, tinerii trebuie să plătească 400 de lei de persoană pe lună, la care se adaugă plata utilităților (circa 100 de lei pe lună). Pentru camerele cu trei paturi, chiria costă 350 de lei de persoană pe lună, plus plata utilităților (în jur de 100 de lei pe lună).

Cămin în centrul Capitalei

De asemenea, alte două cămine private pot fi găsite chiar în centrul Capitalei, între Piața Romană și Calea Moșilor. Situate pe strada Ion Movila, nr. 14, cele două clădiri oferă 70, respectiv 230 de locuri de cazare.

Locuințele de aici beneficiază de apă caldă, căldură, pază în permanență, internet, cablu TV, frigider, cuptor cu microunde și aer condiționat. Tariful este de 112 euro+TVA de persoană pe lună. Studenții trebuie să plătească la început o garanție echivalentă cu chiria pe o lună. Suma va fi returnată după expirarea contractului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite