Metrorex deschide luni staţia de metrou Pipera

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrorex a anunţat duminică că staţia de metrou Pipera va fi deschisă publicului luni, circulaţia pe Magistrala 2 de metrou urmând a fi reluată în condiţii normale, iar călătorii vor putea accesa toate staţiile de metrou ale acestei magistrale.

 Staţia de metrou Pipera a fost închisă în perioada 15 - 17 iulie pentru modernizarea sistemului de control acces.
 
În această perioadă trenurile de metrou au circulat cu călători doar până la sau de la staţia Aurel Vlaicu.

Metrorex a informat autorităţile locale şi RATB cu privire la desfăşurarea proiectului de modernizare, precum şi a modificărilor apărute în graficul de execuţie, şi a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrări în staţiile cu o singură intrare.

Uber, liderul mondial al pieţei serviciilor de împărţire a călătoriilor, a anunţat joi că reduce la jumătate costul curselor din şi către Pipera în perioada 15-17 iulie, în care Metrorex a închis staţia de metrou Pipera.

La sfârşitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la şapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la staţiile cu o singură intrare.

Astfel, în staţia Aurel Vlaicu, lucrările vor avea loc în perioada 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului şi Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida şi Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon şi Berceni 16 – 19 septembrie.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite