Noi aparate de fitness, în jurul blocurilor din Sectorul 2 al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii din Sectorul 2 al Capitalei care vor să facă mişcare în aer liber, fără a mai merge la sala de fitness, o pot face în mai multe parcuri de pe raza sectorului. Repezentanţii primăriei au de gând să mai amenajeje alte 11 locuri destinate celor dornici de mişcare în aer liber.

În sectorul 2 au foat amenajate mai multe locuri pentru cei care vor să facă sport în aer liber, atât în parcurile mici din jurul blocurilor, cât şi în parcurile mari de pe raza sectorului. În următoarea perioadă, administraţia publică locală va mai amenaja alte 11 locuri pentru bucureştenii dornici să se menţină în formă, după cum susţine purtătorul de cuvânt al Primăriei Sectorului 2, Anatol Albu.

Noile aparate de fitness vor fi amplasate la intersecţia străzilor Teleajen cu Ţepeş Vodă, strada Elena numărul 2, Aleea Avrig, strada Amiral Murgescu, Parcul Sfântul Pantelimon, Bulevardul Chişinău numărul 21, la intersecţia dintre Bulevardele Basarabia şi Chişinău, pe strada Deleni, strada Cristea Mateescu, Al. Petre Antonescu şi la unul dintre capetele tramvaiului 16.

De asemenea, Anatol Albu susţine că în zonele în care locurile de joacă destinate celor mici s-au deteriorat se vor face noi lucrări, toboganele sau leagănele vechi urmând să fie înlocuite. „Sunt peste 50 de locuri în care echipamentele de joacă vor fi înlocuite“, a declarat Albu.

Pe aceeaşi temă:

FOTO 145 de ani de la deschiderea Grădinii Publice din Botoşani, locul în care Eminescu îşi aduna gândurile, iar regii României se plimbau pe lac

FOTO-VIDEO Promenadă muzicală în Grădina Publică cu Orchestra de Cameră „Unirea”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite