Grav accident în Capitală: un tramvai a secţionat picioarele unei femei de 37 de ani în zona Constantin Brâncoveanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 37 de ani a fost rănită grav, sâmbătă, după ce a fost lovită de tramvai în zona staţiei de metrou Constantin Brâncoveanu din Capitală, având picioarele secţionate în urma acestui accident, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Update: Poliţiştii au stabilit că femeia de 37 de ani care a fost rănită grav de tramvai, sâmbătă, pe Şoseaua Olteniţei din Capitală, staţia Bulevardul Constantin Brâncoveanu, a traversat neregulamentar. Ea s-a ales cu ambele picioare secţionate. 

Femeia de 37 de ani s-a angajat în traversare fără să se asigure şi prin loc nepermis. Martorii spun că în momentul acicdentului vorbea la telefon, potrivit News.ro.

Între timp, cercetarea la faţa locului s-a încheiat, iar circulaţia tramvaielor a fost reluată.

Ştirea iniţială: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, o femeie de 37 de ani a fost grav rănită, după ce a fost lovită de tramvai pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. 

La faţa locului acţionează mai multe echipaje medicale şi de poliţie. Circulaţia tramvaielor este blocată pe sensul spre Piaţa Sudului.

”Accident rutier, pieton cu picioarele secţionate de tramvai. Acţionează o ambulanţă cu medic de la Spitalul Bagdasar Arseni”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţe Bucureşti-Ilfov.

"Femeia are fracturi deschise la nivelul membrelor inferioare, fiind preluată de ambulanţă" pentru a fi transportată la spital, mai precizează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. 

Victima a primit ajutor medical la faţa locului şi a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni. 

La rândul lor, reprezentanţii Brigăzii Rutiere au precizat că Circulaţia tramvaielor este blocată pe sensul spre Piaţa Sudului. 

În acest moment nu se cunosc împrejurările producerii accidentului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite