Patru maşini s-au ciocnit pe DN 1 la ieşirea din Capitală; nu s-au înregistrat victime, dar traficul este blocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe Drumul Naţional 1, la ieşirea din Capitală către Ploieşti, fără a se înregistra victime. Traficul în zonă este îngreunat, iar poliţiştii anunţă că se circulă în condiţii de ceaţă, cu vizibilitate redusă.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, patru maşini s-au ciocnit, marţi dimineaţă, pe DN 1, la ieşirea din Bucureşti către Ploieşti.

Nu s-au înregistrat victime, dar traficul în zonă este îngreunat.

Potrivit poliţiştilor, la ora transmiterii acestei ştiri, în municipiul Bucuresti, pe arterele rutiere se circulă în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind scazuta.

”De asemenea, suprafaţa carosabilă este umedă, iar acest factor poate cauza derapaje şi creşte distanţa de frânare”, anunţă poliţiştii.

Aceştia recomandă prudenţă sporită la volan şi le cer şoferilor să nu oprească sau să staţioneze în locuri nepermise, pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe trecerile de pietoni sau la colţurile intersecţiilor, pentru a nu obtura vizibilitate altor conducători auto care doresc să iasă de pe străzi laturalnice.

Totodată, pietonii sunt sfătuiţi să circule doar pe trotuare, să traverseze carosabilul doar prin locurile special amenajate si la culoarea verde a semaforului electric, dupa ce s-au asigurat temeinic ca traversarea se face in conditii de siguranta iar conducatorii de vehicule le-au inteles intentia de a traversa.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite