„Prăjitura Anticorupţie“ ajunge la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Labirintul Anticorupţie“ ajunge sâmbătă în Capitală. FOTO Facebook Tinerii impotriva coruptiei
„Labirintul Anticorupţie“ ajunge sâmbătă în Capitală. FOTO Facebook Tinerii impotriva coruptiei

Piaţa Universităţii din Capitală se va transforma, sâmbătă, 12 octombrie, în „Labirintul Anticorupţie“ – un eveniment inedit la care bucureştenii vor avea ocazia să se informeze cu privire la corupţie şi la metodele de combatere a acesteia.

„Labirintul Anticorupţie“ este un eveniment organizat de Asociaţia Pro Democraţia în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie şi are ca scop informarea cât mai multor cetăţeni cu privire la corupţie, folosind o metodă informală şi inedită: labirintul.

Astfel, sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 11.00, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, va fi amplasat un labirint care le va da ocazia vizitatorilor să-şi consolideze cunoştinţele despre corupţie şi să descopere instrumentele aflate la îndemâna tuturor pentru a sesiza faptele de corupţie, precum folosirea liniei gratuite TelVerde 0800 806 806. În caz de ploaie, locul desfăşurării evenimentului va fi anunţat cu o zi înainte.

Materiale informative şi prăjituri drept premii

De asemenea, pentru verificarea cunoştinţelor proaspăt dobândinte, vizitatorii vor primi un chestionar la ale cărui întrebări vor trebui să răspundă identificând varianta corectă în labirint. Cei mai conştiincioşi cetăţeni vor primi materiale informative şi promoţionale şi vor avea ocazia să guste „prăjitura anticorupţie“.  

Evenimentul face parte din proiectul „Plăteşte ZERO pentru ce ţi se cuvine“, proiect finanţat de Fundaţia Hanns Seidel Romania, ce are ca scop informarea conştientizarea şi implicarea tinerilor în acţiuni anticorupţie şi se desfăşoară în perioada ianuarie – decembrie 2013.

Pe aceeaşi temă:

„Labirintul Anticorupţie" ajunge sâmbătă la Focşani

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite