Articol publicitar

Primul concept store Leonidas Chocolates Café se deschide în Bucureşti!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
leonidas

Poate cea mai importantă concluzie a anului 2016 pentru administratorii Leonidas Ciocolată Belgiană a fost că sunt din ce în ce mai mulţi consumatori care cumpără ciocolată de calitate pentru consum propriu. Primul concept store Leonidas Chocolates Café (LCC) din Bucureşti se deschide în Bulevardul Unirii nr. 2.

„Asta înseamnă consumul autentic! Sunt iubitori de ciocolată care vin să cumpere 5 sau 50 de praline pentru ei. Cadourile rămân majoritare dar este clar că asistăm la o diversificare a consumului„ declară Ion Codreanu, reprezentantul Leonidas în România.

Anticipând această tendinţă, cei de la Leonidas Ciocolată Belgiană inaugurează prima ciocolaterie-cafenea din Bucureşti. Un concept store în care iubitorii de ciocolată pot degusta, pe lângă produsele deja consacrate (praline, tablete, specialităţi belgiene), băuturi autentice, Homemade Leonidas şi cafea de specialitate.

Ce înseamnă Homemade Leonidas?

Înseamnă băuturi şi produse care au la bază reţete desăvârşite de faimoşii ciocolatieri belgieni, fără prafuri instant sau adaosuri inutile. Cafeaua de specialitate vine în completarea reţetelor originale, pentru că LCC nu înseamnă doar ciocolată de calitate, ci şi cafea de calitate.

Cum ar fi, de exemplu, Manon White Chocolate Café, o băutură caldă care transpune gustul legendar al pralinei Leonidas Manon într-o cană plină de arome. Băuturi din cremă pralinată (inclusiv cu cafea de specialitate), praline transformate în ciocolată caldă (perlă de ciocolată albă, praline cu aromă de caramel şi coji de portocale) sau chiar fructe proaspete şi cremă de ciocolată autentică belgiană. Acesta este visul oricărui iubitor de ciocolată de calitate.

Meniul localului va avea două “capitole” anuale: iarna predomină băuturile calde, în timp ce vara se pot degusta băuturi reci pe bază de ciocolată autentică şi cafea de specialitate, fructe proaspete şi ciocolată sau faimoasa îngheţată Leonidas.

Acesta nu este primul LCC din ţară: Iaşi, Cluj şi Timişoara au cunoscut minunatele produse de mai bine de un an.

Dar ce înseamnă de fapt concept store? Este acel tip de local în care toate produsele sunt prezentate şi comercializate în baza unei teme centrale. Nu mai trebuie să spunem că tema centrală a Leonidas Chocolates Café o reprezintă ciocolata belgiană.

Şi dacă tot definim termeni de specialitate, să spunem că acesta este şi primul flagship store din Bucureşti al francizei Leonidas Ciocolată Belgiană. Locul de întâlnire al tuturor celor care adoră ciocolata de calitate. Vor fi organizate diferite evenimente tematice, de sezon, lansări de produse noi, degustări de specialităţi.

Bineînţeles că localul va avea şi o terasă de care se vor bucura cei care vor să savureze produse de sezon cald. Reţine adresa: Bulevardul Unirii nr. 2, Bucureşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite