Profesorul acuzat că s-a iubit cu eleva sinucigaşă: „Numai vina judiciară are un caracter public”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Profesorul de filosofie, Walther Prager, care este acuzat de apropiaţii Gabrielei Dumitru, tânăra care s-a aruncat în urmă cu opt zile de la etaj, că este vinovat moral de moartea acesteia, a ţinut să facă o precizare într-un mail trimis reporterilor “Adevărul de Seară“.

Întrebat dacă se simte în vreun fel vinovat de tragedia care s-a abătut asupra familiei Dumitru, Walther Prager a declarat că doar vina judiciară are un caracter public.

Amor mortal, pentru proful de filosofie

„Nu discut public chestiuni ale vieţii private“

Câtă vreme nu este cazul unei asemenea vine, îmi folosesc libertatea de a nu discuta public chestiuni care ţin de sfera vieţii private, a mea şi a altora. De asemenea, sunt chestiuni care nu au de-a face cu sistemul public de invăţământ. În acelaşi timp, respect libertatea celorlalţi de a discuta public aceste chestiuni, motiv pentru care nu mă simt obligat să răspund unor opinii fatal triviale şi jignitoare, ca orice altă ingerinţa în sfera privată a vieţii unui individ“, a spus profesorul.

Părinţii fetei şi unii dintre colegii acesteia susţin că tânăra a primit în noaptea în care s-a sinucis un mail în care cadrul didactic, Walther Prager, o anunţa că o părăseşte, fiindcă şi-a găsit o altă iubită. Potrivit acestora, relaţia dintre cadrul didactic şi fată a început după ce ea a împlinit 18 ani.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite