SCANDAL ÎNTRE FAMILIILE DE ŢIGANI Membrii clanului Vică şi cei din clanul Reget s-au bătut într-o benzinărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri, în jurul orei 15.20, într-o benzinărie din cartierul Bucureştii Noi, membrii clanului Vică şi cei din clanul Reget, care fac legea în zonă, s-au luat la bătaie sub privirile trecătorilor. Se pare că scandalul a pornit de la o taxă de protecţie.

Unul dintre cei implicaţi a declarat verbal că, în timp ce se afla într-o benzinarie situată la intersecţia dintre  str. Jiului şi str. Poligrafiei, trei bărbaţi pe care îi cunoaşte doar după porecle, l-au agresat şi i-au furat 6.000 de euro. El susţinea că agresorii ar fi încercat să se urce în maşina cumpărată recent şi pentru că nu au reuşit, au tras câteva focuri de armă cu un pistol cu bile de cauciuc, într-unul din geamurile autoturismului. Bărbatul care se afla la volan a fost rănit uşor.

Ulterior, un membru al găştii adverse a venit la sediul Secţiei 5 cu un autoturism marca Mercedes, care avea geamurile sparte. Acesta a declarat că de fapt el a fost agresat de patru indivizi, care i-au luat 2.000 de euro.

La faţa locului poliţiştii Secţiei 5 au găsit abandonate 3 autoturisme cu portierele dezasigurate, marca Audi, Mercedes şi Renault, în interior aflându-se mai multe bunuri.

Unul dintre scandalagii, în vârstă de 33 de ani, a fost preluat şi transportat la spital de ambulanţă. El prezenta leziuni minore (excoriaţii), neluându-se măsura internării.

De la faţa locului au fost ridicate mai multe corpuri contondente, cuţite, telefoane mobile şi diverse înscrisuri, fiind identificaţi şi cei şase participanţii la altercaţie. Scandalagiii au ajuns la poliţie. Anchetatorii spun că nu este primul conflict în care familiile Vică şi Reget au fost implicate. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 5, în vederea stabilirii cu certitudine a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite