FOTO Schimbarea radicală a Parcului Giuleşti. De la maidanul plin de gunoaie la parcul cu spaţii de joacă şi terenuri de sport

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de bucureşteni au venit sâmbătă în Parcul Giuleşti
Sute de bucureşteni au venit sâmbătă în Parcul Giuleşti

Parcul Giuleşti, din sectorul 6 al Capitalei, a renăscut după ce a fost reabilitat complet de autorităţi. La inaugurarea oficială au participat foştii fotbalişti ai Stelei Iulian Miu şi Nana Falemi.

Maidanul pe care iarba uitase să mai crească, unde copiii băteau mingea printre gunoaie, a devenit în această toamnă o oază de verdeaţă, datorită unor lucrări realizate într-un timp record.

Aleile au fost retrasate, băncile au fost schimbate iar gazonul este proaspăt tuns

Acum, bucureştenii care locuiesc în zonă au la dispoziţie, pe lângă spaţiul verde o serie întreagă de facilităţi: terenuri de minifotbal, tenis de câmp, tenis de masă, numeroase spaţii de joacă pentru copii, un foişor de şah, locuri special amenajate pentru câini de mari şi mici dimensiuni.

Odată cu reamanejarea, Parcul Giuleşti a fost redenumit  Parcul Marin Preda. Parcul a fost inaugurat sâmbătă. Alături de primarul sectorului 6, Gabriel Mutu, au fost prezenţi şi foştii fotbalişti ai Stelei Nana Falemi şi Iulian Miu.

Cei doi au gost gazdele unui concurs pentru cei mici organizat pe miniterenul de fotbal. Cei care au nimerit bara, au primit câte um mingie cu autograf de la cele două foste glorii ale Stelei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite