Sile Cămătaru aşteaptă să fie eliberat: după şapte ani de puşcărie, interlopul vrea să se angajeze ca agent de vânzări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sile Cămătarul, Vasile Balint pe numele său adevărat, ar putea să fie eliberat. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 4 pot decide miercuri dacă acesta mai este pericol social şi dacă va fi eliberat condiţionat.

Update: Avocaţii săi susţin că Sile Cămătaru are o promisiune de angajare la o firmă de distribuţie, acesta fiind un argument al apărării pentru eliberarea condiţionată a interlopului.

Update: Avocatul său susţine că acesta vrea să se reintegreze în societate şi că a dat dovadă de bună purtare, participând la mai multe activităţi social-culturale din penitenciar, alături de ceilalţi deţinuti. Urmeeză ca magistraţii să se pronunţe în legătură cu cerea sa.

Sile Cămătaru a fost adus astăzi în faţa magistraţilor, dar acesta a fost scos la scurt timp deoarece a cerut să fie judecat ultimul din listă.

Sile a fost arestat în 2004 şi a fost condamnat la o pedeapsă de 13 ani de închisoare pentru mai multe fapte de violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

Fratele lui Sile, Nuţu Cămătarul a fost eliberat în vara anului 2010. Fostul şef al interlopilor bucureşteni a ieşit atunci triumfător din penitenciar şi a încălecat pe un armăsar pursânge. Nuţu Cămătaru, pe numele său real Ion Balint (46 de ani), cel care instaurase teroarea în Capitală încă din anii '90, a fost închis şase ani, în urma a zeci de acuzaţii grave de crimă organizată. Citeşte AICI mai multe

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite