Sute de voluntari participă la „Curăţenia de Toamnă“ din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de voluntar sunt aştepaţi FOTO Arhivă
Sute de voluntar sunt aştepaţi FOTO Arhivă

Asociaţia Team Work organizează în acest weekend a doua parte a evenimentului „Curăţeniei de Toamnă“ din această lună, care va avea loc în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti. Evenimentul reuneşte anual studenţii din centrul universitar bucureştean, dar şi persoanele iubitoare de natură, care doresc să contribuie la conservarea mediului înconjurător,  păstrându-l curat şi îngrijit.

La această ediţie a Curăţeniei de Toamnă sunt aşteptaţi în Grădina Botanică aproximativ 300 de participanţi, care vor desfăşura o serie de activităţi necesare pregătirii terenului pentru anotimpul răcoros, sub îndrumările membrilor Team Work şi ale personalului Grădinii Botanice.

Activităţile desfăşurate în intervalul orar 10.00-15.00 constau în tăierea lăstărişului, greblarea frunzelor uscate, adunarea deşeurilor, fiecare zi de lucru fiind destinată curăţării unei anumite zone din Grădină. La finalul fiecărei zile de lucru, voluntarilor li se vor oferi mici cadouri drept recunoştinţă pentru efortul depus.

Proiectul este derulat de Asociaţia Team Work din 2006, bucurându-se de participarea unui număr de peste 4.000 de voluntari. „Curăţenia de Toamnă” face parte, alături de „Curăţenia de Primăvară”, „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Grădina Copiilor” şi „Grădina Bunicii” (premiul şi trofeul „Spaţii Verzi MOL 2011”), dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina oraşului meu”, derulat în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universităţii din Bucureşti.

Pe aceeaşi temă:

Peste 2.000 de arbori şi arbuşti au fost plantaţi în cadrul Campaniei „Capitala Creşte Verde“

PMB defrişează spaţii verzi: parcul din curtea spitalului Gomoiu, distrus. Municipalitatea: executantul lucrării, obligat să planteze 348 de arbori

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite