Un bărbat de 40 de ani a fost reţinut după accidentul grav din Bucureşti, în care o femeie a murit şi mai multe maşini au ars

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul grav de circulaţie s-a produs pe strada Baicului, din Sectorul 2
Accidentul grav de circulaţie s-a produs pe strada Baicului, din Sectorul 2

Un bărbat a fost reţinut, fiind implicat în accidentul petrecut marţi seara, 7 noiembrie, în Sectorul 2 din Bucureşti. O persoană a murit, alta a fost rănită şi mai multe autoturisme au fost cuprinse de incendiu.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, iar Brigada Rutieră a Capitalei a precizat că nu poate comunica dinamica producerii accidentului, fiind o anchetă în curs.

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au anunţat miercuri seară că s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 40 de ani implicat în accidentul de marţi seară în care o femeie de 35 de ani a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită.

”Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, anunţă Brigara Rutieră.

Cercetările sunt continuare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

”Având în vedere că cercetarile sunt în desfăşurare şi că orice date referitoare la dinamica accidentului pot impieta asupra cursului anchetei, aceste informatii vor face obiectul unei comunicari ulterioare”, au mai precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Potrivit acestora, accidentul s-a produs, marţi seară, în jurul orei 22.15, între două maşini aflate în mişcare. Ulterior una dintre acestea a luat foc, iar alte patru autoturisme staţionate au fost avariate, unele dintre ele luând foc.

O femeie a murit, iar o tânără de 18 ani a fost grav rănită, fiind transportată la Spitalul Floreasca.

Martorii accidentului au declarat, pentru Digi24, că echipele de intervenţie au ajuns abia după aproape jumătate de oră la locul accidentului, iar victimele ar fi fost scoase din maşină de celălalt şofer implicat în accident, care ulterior a fugit.

De asemenea, martorii au precizat că s-a încercat stingerea incendiului cu stingătoare, până la sosirea pompierilor.

În urma verificărilor poliţiştilor, a fost identificat şoferul uneia dintre cele două maşini implicate în accident, un autoturism marca BMW, în vârsta de 40 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o alcoolemie de 0.28 miligrame la mie alcool pur în aerul expirat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite