Un primar aplaudat la scenă deschisă !

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii din Ciocăneşti cred în proiectul lor: Centura Cicloturistică Bucureşti.
Tinerii din Ciocăneşti cred în proiectul lor: Centura Cicloturistică Bucureşti.

Creativitea începe când tai un zero din buget. Daca tai două, e şi mai bine. Nu ştiu cine a spus-o prima dată, dar eu am auzit-o într-o prezentare a lui Jaime Lerner, un fost primar al municipiului Curitiba, Brazilia. Şi îi dau dreptate. Pentru că oricine poate implementa un proiect dacă are bani. Insă doar cei creativi pot face asta cu bani puţini.

Ieri am participat la prezentarea "Centurii Cicloturistice Bucureşti". Aşa am avut ocazia să-l aplaud pe Primarul din Ciocăneşti. Am aflat că este o comună la vreo 30 de km de Bucureşti. Nu ştiu ce culoare politică are Primarul. Ştiu doar că i-a sprijnit pe localnici într-un proiect pe care comunitatea şi-l dorea. Este un act de normalitate. De aceea m-am bucurat.

M-am bucurat pentru că am văzut nişte tineri care, susţinuţi de nişte oameni cu experienţă, s-au implicat într-un proiect în care cred cu tot sufletul.  

Sprijin acest proiect deoarece, înainte de a vedea peisajele promise, i-am văzut pe cei implicaţi. Primarul, Mentorul, Antreprenorul, Copiii ... Cu toţii erau plini de optimism. Şi cred că multă lume are nevoie de asta. De aceea, atunci când se va organiza acţiunea de voluntariat pentru marcarea traseului, voi face tot posibilul sa fiu acolo, alături de ei. Şi am să vă invit şi pe dumneavoastră să îi cunoaşteţi.

Informaţii despre "Centura Cicloturistică Bucureşti" pot fi obţinute de pe site sau din comunicatul de presă.

 Marian Ivan - membru fondator al OPTAR

——————————–

Dacă locuieşti în Bucureşti şi vrei să militezi pentru drepturile bicicliştilor şi cele ale pietonilor izgoniţi de pe trotuare, te poţi înscrie în grupul Facebook.
Daca nu locuieşti în Bucureşti dar vrei să susţii demersurile bicicliştilor şi pietonilor bucureşteni, te poţi înscrie pe pagina Facebook.
Indiferent de localitatea în care trăieşti, dacă susţii munca noastră, te poţi înscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu durează mai mult de un minut !
Despre realizările asociaţiei noastre sau ale partenerilor noştri poţi afla dacă te înscrii pe pagina Facebook a OPTAR.

————————————–

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite