VIDEO Bătaie ca în filme între doi şoferi din Capitală. Tu ai păţit vreodată aşa?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
bataie

Doi şoferi supăraţi din fire s-au şicanat în trafic până când au ajuns să se ia la bătaie. Întregul incident a fost filmat de un alt şofer care se afla în spatele celor două maşini implicate în eveniment.

Un utilizator al site-ului de streaming online „Vimeo” a postat un filmuleţ care are în prim-plan doi şoferi bucureşteni care ajung să se ia la bătaie în trafic. Incidentul s-a întâmplat în zona 1 Decembrie pe lângă hipermarketul Auchan.

Scandalul a început atunci când unul dintre şoferi i-a tăiat calea colegului său de trafic. Din acest punct nu a mai fost decât un pas până la scandalul propriu-zis, pe parcursul a 200 de metri protagoniştii s-au şicanat prin frânări bruşte şi chiar înjurături până când au ajuns la o trecere de pietoni.

În acest moment, din maşina care i-a tăiat calea celeilalte a coborât un bărbat pus pe scandal, moment în care şi şoferul celeilalte maşini a ţâşnit din autoturism cu o telescopică în mână şi l-a luat la pumni pe bărbat. Nu a mai durat mult şi a apărut şi cel de-al doilea şofer care împreună cu celălalt bărbat i-au aplicat o corecţie zdravănă şoferului cu telescopica. 

Bătaie în trafic pe străzile Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite