VIDEO Cum sunt vandalizate spaţiile verzi din Capitală ziua în amiaza mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tupeul hoţilor nu cunoaşte limite. Ziua în amiaza mare, indivizi neidentificaţi, deocamdată, au furat mai mulţi arbuşti de pe spaţiul verde din Bulevardul Basarabia, sectorul 2, din faţa blocului în care îşi are sediul Pro România, proiectul politic al fostului premier Victor Ponta.

Exasperaţi din cauza vandalizărilor, locatarii blocului au montat o cameră de supraveghere. În urmă cu două zile, hoţii au fost filmaţi în timp ce furau mai mulţi arbuşti proaspăt plantaţi, dar şi o plăcuţă indicatoare de pe acelaşi spaţiu verde, chiar sub privirile trecătorilor.

„Prieteni, după cum probabil ştiţi, grădina din faţa sediului nostru a fost deja devastată de două ori. Persoane necunoscute au venit noaptea şi au furat brăduţii plantaţi de noi. De fiecare dată am plantat alţii“, a postat pe Facebook George Manciu, fost director de dezvoltare din Primăria Sectorului 3 şi fost director executiv al Direcţiei de Transporturi din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti.

George Manciu suspectează că actele repetate de vandalism au un substrat politic. Acesta îi bănuieşte chiar pe angajaţii de la Administraţia Domeniului Public (ADP) Sector 2.

„Atunci, mulţi dintre voi mi-aţi spus că sigur au fost cei de la Primăria Sector 2, pe care îi critic constant şi fac acest lucru din răzbunare. Nu am vrut să mă gândesc la un asemenea scenariu. Acum două zile însă, în plină zi, doi oameni cu veste verzi, ca cei pe care îi vedeţi prin sector lucrând la spaţii verzi, au intrat în grădina din faţa sediului nostru şi au făcut stricăciuni. Cineva îmi zice că i-a recunoscut şi că ar fi muncitori la ADP Sector 2. Tind să le dau dreptate. Nu mă gândesc că hoţii s-au deghizat în muncitori ADP. Dacă într-adevăr oamenii ăştia au fost puşi de cineva, e îngrozitor. Înseamnă cu oamenii din conducerea Primăriei Sector 2 fac abuz de putere pentru a închide gura contestatarilor. (...) Lăsăm poliţia să îşi facă treaba acum!“, a mai scris George Manciu.

Imaginile au fost trimise la Poliţia Sectorului 2, care are toate şansele să-i identifice pe autorii vandalizărilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite