Şase români urmăriţi internaţional pentru evaziune fiscală prin comerţ cu bijuterii de aur, depistaţi de poliţişti în Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şase români daţi în urmărire internaţională pentru constituirea unui grup infracţional şi evaziune fiscală prin comerţ cu bijuterii din aur, provenite din Turcia, au fost depistaţi de poliţişti în Italia, potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Potrivit poliţiştilor, cele şase persoane din judeţul Sibiu, trei femei şi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 40 şi 44 de ani, ar fi cumpărat, în perioada 2009 – 2012, bijuterii de aur din Turcia, pe care le-ar fi introdus în România fără să le declare autorităţilor vamale. Ulterior, bijuteriile din aur ar fi fost comercializate de cei şase în magazinele pe care le administrau ilegal în Sibiu.

Astfel, Tribunalul Hunedoara a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional nestructurat şi evaziune fiscală, iar luni, cele şase persoane date în urmărire internaţională au fost depistate de poliţiştii români, în colaborare cu autorităţile italiene, în localitatea Ravenna din Italia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite