Accident rutier în Capitală, provocat de un poliţist local aflat sub influenţa alcoolului. Acesta a fost suspendat din funcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist, aflat sub influenţa alcoolului, a lovit patru autovehicule. FOTO: Arhiva „Adevărul“
Un poliţist, aflat sub influenţa alcoolului, a lovit patru autovehicule. FOTO: Arhiva „Adevărul“

Şoferul implicat în accidentul rutier petrecut luni seară, în Capitală, este poliţist local. Maşina pe care o conducea s-a răsturnat, după ce a lovit patru autovehicule parcate. Ulterior, acesta a fost suspendat din funcţie, după cum au anunţat reprezentanţii autorităţilor locale.

Anunţul referitor la suspendarea sa din funcţie a fost făcut de reprezentanţii Primăriei Sectorului 3, potrivit news.ro. Concret, poliţist local din Capitală care s-a urcat, luni seară, băut la volan şi s-a răsturnat cu maşina este cercetat de către poliţiştii Brigăzii Rutiere.

„Conducatorul unui autoturism, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Bd. Basarabia, a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, fiind avariate şi 3 autoturisme parcate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1.14 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au anunţat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Potrivit acestora, bărbatul a fost condus la INML pentru recoltarea de probe biologice, fiind constituit dosar penal pentru pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul a avut loc după ce şoferul a pierdut controlul maşinii, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Basarabia, spre Piaţa Muncii.

Poliţistul local şi pasagerul din maşina sa au fost uşor răniţi şi au refuzat să fie duşi la spital.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite