Adevărul Live, ora 12.00: Cum arăta România în ianuarie 1990. Cum s-au întors membrii Familiei Regale în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Florenţa: (de la stânga la dreapta) Principesa Elena, Regina Mamă Elena, Principesa Sofia, Principesa Margareta şi Principesa Irina
La Florenţa: (de la stânga la dreapta) Principesa Elena, Regina Mamă Elena, Principesa Sofia, Principesa Margareta şi Principesa Irina

Pe 18 ianuarie 1990, Prinţesa Margareta şi sora sa Prinţesa Sofia au fost primii membri ai Familiei Regale care au pus din nou piciorul pe pământ românesc, după ce Regele Mihai fusese forţat să abdice şi apoi să părăsească ţara.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul Live

 România se afla la câteva zile după o Revoluţie sângeroasă, purtând chipul unei ţări care cunoscuse o dictatură comunistă dintre cele mai apăsătoare. 

Danielle Maillefer, o jurnalistă cu mare exeperienţă în zonele de conflict ale lumii şi expert în comunicare se afla în avionul de Bucureşti însoţindu-le pe cele două Prinţese la venirea în România. Despre această vizită simbolică şi despre România ieşită din comunism, vorbim la dezbaterile Historia, la Adevărul Live începând cu ora 12.00, cu Danielle Maillefer care va lansa o carte despre acele momente istorice. O emisiune moderată de Ion M.Ioniţă, redactor-şef Historia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite