Aproape 120 de persoane date dispărute, dintre care mai mult de jumătate minori, prinse de poliţişti în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproape 120 de persoane date dispărute, dintre care 70 de minori, au fost depistate de poliţişti în ultima săptămână. De asemenea, poliţiştii au prins alte 50 de persoane date în urmărire în baza unor mandate emise de instanţele de judecată.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 15 - 21 septembrie poliţiştii au depistat 116 persoane date dispărute, dintre care 70 de minori. De asemenea, au fost depistate 50 de persoane urmărite în baza unor mandate emise de instanţe. Dintre acestea, 33 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, nouă aveau mandate de arestare preventivă, şase persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare şi două aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate.

Printre cei depistaţi de poliţişti se numără un bărbat de 52 de ani, din oraşul Fierbinţi-Târg, judeţul Ialomiţa, care se sustrăgea executării unei pedepse de 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor. El a fost încarcerat în Penitenciarul Slobozia. De asemenea, poliţişti au prins un bărbat de 42 de ani, din Bucureşti, care se sustrăgea arestării preventive pentru tentativă de omor şi un altul, din judeţul Suceava, care era căutat pentru executarea unei pedepse de 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru tâlhărie.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite