Un bărbat care şi-a dat foc a fost salvat de un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un poliţist din cadrul Biroului Investigaţii Criminale al Secţiei 11 Poliţie, din Capitală, a salvat un bărbat care a vrut să se sinucidă.

Poliţistul, care are gradul de subcomisar, mergea spre serviciu când a observat pe trotuarul din faţa unei benzinării, din imediata apropiere, un bărbat pe care îl cunoştea cu anumite probleme comportamentale, în timp ce şi-a dat foc la haine.

Fără să ezite, poliţistul s-a repezit la bărbatul care emana un puternic miros de benzină şi i-a smuls bricheta din mână cu care apucase să-şi dea foc la haine. A reuşit să-l imobilizeze şi l-a acoperit cu zăpadă pentru a stinge focul.

După ce bărbatul nu a mai reprezentat un pericol pentru sine şi pentru cei din jur, doi angajaţi ai benzinăriei l-au ajutat pe subcomisarul de poliţie să-l conducă la secţie.

Pentru a se asigura că bărbatul nu va mai face vreun gest necugetat, poliţistul a solicitat o ambulanţă care l-a transportat la spital pentru evaluare, consult de specialitate şi supraveghere. Asupra sinucigaşului a fost găsit chiar şi un bilet de adio.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite