UPDATE Bărbat în stare gravă, în urma unui incendiu în subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord. Bărbatul are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Un bărbat este internat în stare critică la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, în urma unui incendiu izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, în subsolul sediului Poliţiei Transporturi Feroviare din Gara de Nord. „Bărbatul are arsuri pe 70% din suprafaţa corpului”, a explicat, pentru „Adevărul”, medicul Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca.

UPDATE Autorităţile au deschis un dosar penal în urma incendiului izbucnit. În acelaşi timp, şeful Poliţiei Române a dispus verificări interne la Biroul Poliţiei Transporturi Feroviare Gara de Nord, a precizat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Bărbatul este internat pe secţia de Arşi Grav, are arsuri de gradul I, II şi III pe mai mult de 70% din suprafaţa corpului, fiind în stare foarte gravă”, a explicat medicul urgentist. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost anunţat marţi seară, în jurul orei 23.45, iar la faţa locului au ajuns trei autospeciale, un echipaj de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Vasile a precizat că incendiul se manifesta la subsolul sediului Poliţiei Transporturi din Gara de Nord, iar pompierii au găsit în interior un bărbat cuprins de flăcări. Reprezentantul ISU a mai spus că bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost scos de către echipajele de intervenţie, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă, cu arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, la Spitalul de Urgenţă "Floreasca".

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov a mai spus că incendiul a fost stins în scurt timp, precizând că în încăperea cuprinsă de incendiu erau depozitate cartoane şi obiecte de mobilier.

Reprezentanţii Spitalului "Floreasca" au declarat, miercuri dimineaţă, pentru News.ro că bărbatul este în stare critică, având răni profunde pe toată suprafaţa corpului, iar mâinile îi sunt carbonizate. Medicii spun că are şanse minime de supravieţuire.

Primele informaţii arată că victima este o persoană fără adăpost.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite