Ca-n filme. Un tâlhar care i-a furat maşina unui taximetrist după ce l-a bătut crunt, capturat de poliţiştii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 36 de ani, a reuşit să-i fure maşina unui taximetrist după ce l-a bătut crunt. Pentru a-şi asigura scăparea tâlharul a lovit şi două autoturisme care reuşiseră să-l încolţească. Alertaţi prin 112, poliţiştii bucureşteni au reuşit să-l prindă pe agresor noaptea trecută.

Problemele taximetristului de 53 de ani au început ieri dimineaţă, în jurul orei 8.30, când a luat doi clienţi din municipiul Câmpina, judeţul Prahova, care i-au solicitat să-i transporte la Bucureşti,  iar ulterior la aeroportul Otopeni. 

Însă, în timp ce se aflau pe şoseaua Bucureşti – Ploieşti, unul dintre clienţi a tras frâna de mână, a oprit autoturismul şi a început să-l bată crunt pe şofer. Şocat, taximetristul a reuşit să iasă din autovehicul şi să strige după ajutor.

„În faţa şi în spatele taxiului au oprit alte două autoturisme, timp în care bănuitul s-a urcat la volanul taxiului şi a demarat, lovind pentru a-şi asigura scăparea cele două maşini”, arată oamenii legii care au reuşit ulterior să-l captureze pe tâlhar. 

Totodată, a fost identificat cel de-al doilea pasager din taxi, despre care victima a declarat că nu a a avut nicio implicare în comiterea faptei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite