Cine este militarul criminal de la coaforul din Titu: divorţat, tată a doi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
criminal targoviste

Subofiţerul Florin Oprea, autorul crimei pasionale de la un coafor din Titu, este  specialist în grupa reparaţii şi conservare a Depozitului 129 Materiale Tehnice din subordinea Bazei 2 Logistice din Târgovişte a Armatei Române

Subofiţerul este angajat al Armatei Române din anul 2009. Conform MApN, de la angajare a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente. A trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis. Militarul este divorţat şi are 2 copii.

În conformitate cu prevederile art.89 din Legea nr.80/1995, privind statutul cadrelor militare, subofiţerul va fi suspendat din funcţie pe perioada în care, fiind în stare de arest preventiv, este urmărit penal, trimis în judecată, ori este judecat de către instanţele judecătoreşti.

Pe perioada suspendării din funcţie, militarul nu va beneficia de niciun drept din partea Ministerului Apărării Naţionale.

Potrivit aceluiaşi articol de lege, cadrele militare condamnate prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă la o pedeapsă privativă de libertate cu executarea acesteia, care anterior au fost suspendate din funcţii, se trec în rezervă începând cu data suspendării.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite