articolul anterior articolul urmator

CSM i-a răspuns şefei DNA privind prezenţa la Comisia de anchetă: „Aprecierea necesităţii şi oportunităţii aparţine Codruţei Kovesi ”

2
17 Jul 2017 15:35:47
Autor: Ionel Stoica
Mariana Ghena - preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii - Inquam Photos / George Călin
Mariana Ghena - preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii - Inquam Photos / George Călin

2 Comentarii

M Costi
17.07.2017, 16:12:55

„Aprecierea necesităţii şi oportunităţii aparţine Codruţei Kovesi ” !?! O.K , adica sa faca doar ce ...vrea muschii ei , nu-i a asa ? Intrebare : Nu e acest raspuns dovada faptului ca procuroarea sefa la DNA are imunitate totala ? Intr-un stat de drept adevarat , unde puterile in stat se controleaza una pe alta , nu doar procurorii si judecatorii pe parlamentari si ministri , asa ceva n-ar fi posibil ! Amintesc aici faptul ca in SUA , procurorul sef al SUA , a fost nudemult audiat de o comisie senatoriala de ancheta. In SUA se poate , la noi -nu !

Hayha Symo Aalto
17.07.2017, 18:25:14

În CONGRESUL STATELOR UNITE NU EXISTĂ NICI UN CONGRESMANN - senator sau reprezentant - CARE SĂ AIBE LA ACTIV O CONDAMNARE PENALĂ DEFINITIVĂ , SAU CARE SĂ FACĂ OBIECTUL UNEI ANCHETE PENALE ! ******* LA EI NU SE POATE , LA NOI , DA !!!!!!! CONGRESUL STATELOR UNITE NU A INTERVENIT ȘI NU INTERVINE ĮN ACTUL JUSTIȚIEI , INTERPUNÎND-SE ÎNTRE PROCURORI ȘI VREUN CONGRESMANN CARE A CĂLCAT PE BEC , apărîndu-l pe acesta de ANCHETARE , JUDECARE și (eventual). CONDAMNARE . ******* LA EI NU SE POATE , LA NOI DA !!!!!!!!