Descinderi în forţă în Târgul Vitan din Capitală. 240 de poliţişti verifică documentele vânzătorilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 240 de poliţişti fac controale, duminică, în Târgul Vitan din Sectorul 4 al Capitalei, la acţiune participând ofiţeri de poliţie economică şi judiciară. Se fac verificări inclusiv în cazul maşinilor scoase la vânzare, pentru a se stabili dacă provin din furturi.

Poliţia Capitalei spune că acţiunea poliţiştilor vizează prevenirea şi combaterea comerţului ilegal şi vor fi luate măsuri legale împotriva persoanelor care fac evaziune fiscală şi care comercializează ilicit produse alimentare şi de altă natură sau provenite din contrabandă.

La acţiune participă şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale de Jandarmerie Bucureşti, ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, ai Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov şi ai Regiei Autonome de Transport Bucureşti.

Descinderi la Târgul Vitan din Bucureşti

De asemenea, pe lângă ofiţeri de la structurile economice, la controalele din Târgul Vitan iau parte şi poliţişti de la Serviciul Furturi Auto, care verifică dacă maşinile scoase de la vânzare provind din furturi.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite