"Dilema veche", de la 24 la 32 de pagini. Azi aveţi şi un DVD cu Chaplin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noua "Dilema veche" a dat deja de gândit la peste 70.000 de cititori. Revista a apărut joi, 8 aprilie, cu rubrici noi, un caiet tematic mai bine delimitat şi un conţinut sporit de pagini, de la 24 la 32.

În plus, noua "Dilema veche" vine însoţită de primul dintre cele mai bune opt filme ale lui Charlie Chaplin - "Dictatorul", la preţul imbatabil de 11,99 lei
(revistă şi DVD).

Charlot deschide seria "Colecţiilor cu dichis" care se vor vinde împreună cu "Dilema" începând din 8 aprilie. Mai mult decât atât, revista "Dilema veche" l-a adus pe Chaplin în mijlocul celor care-l îndrăgesc.

De miercuri până vineri vă puteţi delecta cu giumbuşlucurile lui Charlot, prezent în triplu exemplar la metrou ( este vorba despre tineri studenţi la UNATC, care "vor evolua" pe traseul Piaţa Unirii - Aviatorilor), pe bulevardul Magheru, în zona Universităţii sau în parcul Cişmigiu. "<<Dilema veche>> nu vrea, prin această relansare, să devină altceva decât este. Îşi va păstra spiritul, deschiderea spre dialog, preocuparea pentru problemele societăţii, umorul şi stilul. Grafica mai atractivă, noile rubrici, <<Colecţiile cu dichis>> şi noul website sunt o încercare de a cuceri un public nou, mai diversificat şi mai tânăr. Departe de a fi o revistă <<pur>> culturală (aşa cum se crede îndeobşte), <<Dilema veche>> se adresează oricărui om inteligent şi curios, care este preocupat de lumea din jurul său, care are propriile dileme şi vrea să intre în dialog cu alţi oameni ca el", susţine Mircea Vasilescu, redactorul-şef al "săptămânalului de tranziţie".


Charlie Chaplin
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite