Doi fraţi români, condamnaţi la 12 ani de închisoare pentru viol în Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO The Telegraph
FOTO The Telegraph

Doi fraţi români stabiliţi în Marea Britanie au fost condamnaţi la 12 de închisoare pentru viol, fapta lor având loc la nici un an de la eliberarea din închisoare din Franţa, unde au stat în spatele gratiilor fără viol.

Cei doi fraţi, Ovidiu şi Andrei Mămăligă, de 30, respectiv 28 de ani, au făcut cunoştinţă cu victima - o femeie de 40 de ani - în faţa casei acesteia, în Ealing, vestul Londrei, după care au intrat în locuinţă şi au legat-o cu şireturile, au violat-o şi au bătut-o. Apoi i-au furat obiecte şi bani din casă, relatează Daily Mail.

Faptele datează din luna mai, la nici un an de eliberarea fraţilor dintr-o închisoare din Franţa, unde au stat pentru o infracţiune similară.

Detectivul inspector Tim Desai, care a fost responsabil de anchetă, a declarat că cei doi cetăţeni români reprezintă un „pericol imens pentru femei“.

„A fost un atac sexual teribil, comis de doi fraţi care reprezintă un pericol imens pentru femei şi care trebuie să fie în spatele gratiilor“, a spus poliţistul în faţa Curţii Coroanei din Isleworth.

Ovidiu şi Andrei Mămăligă au fost condamnaţi la 12 ani de închisoare, iar procurorii britanici nu exclud apariţia altor victime ale lor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite