Doi pedofili au fost prinşi în Capitală, în 24 de ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi pedofili care acţionau în sectoarele 6 şi 4 ale Capitalei au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni în numai 24 de ore. Este vorba de un individ care a agresat o fată de 10 ani în timp ce îi dădea lecţii de chitară şi de un bărbat care avea obiceiul să se masturbeze în faţa unor fetiţe.

Poliţişti din cadrul Secţiei 20, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, au pus în aplicare un mandat de percheziţie, la domiciliul unui bărbat bănuit de săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Cercetările au fost declanşate la data de 21 mai a.c., când Secţia 20 Poliţie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiica sa minoră, în vârstă de 10 ani, a fost agresată sexual de un bărbat care îi preda în particular lecţii de chitară. Au fost efectuate multiple activităţi procedurale, pe baza cărora Judecătoria Sectorului 6 a autorizat efectuarea percheziţiei domiciliare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, la finalizarea percheziţiei domiciliare urmând ca bărbatul să fie condus la sediul Secţiei 20 Poliţie.

A recidivat cu toate că era sub control judiciar

În cel de-al doilea caz. poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut un bărbat, în vârstă de 35 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri.

La data de 24 mai a.c., în jurul orei 14.45, poliţişti din cadrul Secţiei 15 au fost sesizaţi, prin intermediul 112, cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 12 ani, în timp ce se întorcea la domiciliu, a observat un bărbat complet dezbrăcat, ce săvârşea acte de onanism în scara blocului, moment în care minora s-a speriat şi a intrat rapid în locuinţă.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că o altă femeie, la aceeaşi dată, în jurul orei 14.50, a observat un bărbat complet dezbrăcat, în aceeaşi ipostază. Atunci când a văzut-o, bărbatul a fugit pe scări.

În urma investigaţiilor desfăşurate a fost identificat şi depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, în sarcina căruia a fost reţinută săvârşirea faptei reclamate, din verificările efectuate reieşind faptul că faţă de acesta era dispusă măsura controlului judiciar, pentru săvârşirea a două fapte similare, la data de 12 ianuarie a.c. şi 18 aprilie a.c., pe raza Secţiei 13 Poliţie. La acel moment a fost reţinut iar ulterior a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de corupere sexuală a minorilor şi ultraj contra bunelor moravuri, cu cel în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentat magistraţilor. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite