Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier. Traficul pe Şoseaua de Centură este îngreunat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane rănite pe Şoseaua de Centură a Capitalei FOTO ISU Arhivă
Două persoane rănite pe Şoseaua de Centură a Capitalei FOTO ISU Arhivă

Două persoane au fost rănite, marţi, în urma unui accident de circulaţie care a avut loc pe Şoseaua de Centură a Capitalei. La faţa locului au intervenit echipaje SMURD cu echipamente de descarcerare, din cauză că una dintre victime a rămas blocată în maşină, arată News.ro. Traficul este îngreunat la intersecţia cu Autostrada Soarelui.

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs la intersecţia Drumului Naţional Centura Bucureşti (DNCB) din cauza unui şofer care a vrut să vireze la stânga însă nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un alt autoturism care se deplasa din sensul opus. În urma accidentului, au fost rănite două persoane, dintre care una a rămas blocată în autoturism. 

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, pentru că victima blocată este supraponderală a fost nevoie ca pompierii SMURD să intervină cu echipamente de descarcerare, fiind dusă la spital cu o autospecială de transport victime multiple.

Potrivit centrului Inforafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară îngreunat pe Şoseaua de Centură a Capitalei unde s-a format o coloană pe sensul dintre Pantelimon către Glina. Autovehiculele care coboară de pe Autostrada Soarelui către Centura Bucureşti sunt direcţionate spre localitatea Căţelu de unde pot intra pe DNCB. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite