articolul anterior articolul urmator

Frăţia hienelor de presă

54
21 Feb 2017 08:07:47
Mircea Morariu

54 Comentarii

Vanatorul/d.c.
21.02.2017, 09:32:28

Nistorescu e..”la fonfle”. Cristoiu e din nou tinta reala a..nădusirii la gazeta de perete virtuala a Sistemului..! Exista o singura motivatie logica in atacarea sitematica a lui Cristoiu - dezvaluirile sale referitoare la Sistem si la ”stalpi” ai acestuia, precum generalul Coldea si generaleasa Elena Istode, capii Securitatii pe stil nou, numita SRI. Acesta logica se inscrie in linia propagandistica traditional securistico-comunistoida a colaboratorilor SRI (colaboratori cu sau fara vipusca vizibila la izmenele de gală), multi dintre ei aflandu-se chiar pe secretele state de plata ale damezei cu cascheta si epoleti mantionata mai sus, nimeni alta decat sefa acoperitilor din presa si cea care emite ordinele de zi catre divizia ”manipulare si intoxicare”, ordine de zi care prevad ..”infierarea” periodica a celor care nu pocnesc din calcaie in fata sefilor Noii Securitati, ordine de zi care prevad ”infierarea” celor care divulga mânariile la care se dedau Sefii Securitatii pe stil nou in timpul ”regimului imperialei mazete a Sistemului, Klovnis Iohannoiu-Ghinion”..! Deci..abureala cu stilistica maoist-nevrotica impotriva jurnalismului independent (jurnalism independent caruia, datorita faptului ca a tinut saptamani in sir pe ”front page” golaniile generalului seralist si repetent Coldea, a determinat ”semi-iesirea la pensie” a acestui ”mic Himmler carpato-mioritico-paranoic” ..! ”Abureala maoist-nevrotica” pentru ca , asa cum am spus, dezvaluirile lui Cristoiu referitoare la Coldea si Istode, s-au dovedit a fi reale (exista inregistrari, poze si documente oficiale care le-a probat ca fiind reale) si au ”zguduit” destul de puternic Sistemul..! Iar Sistemul, prin oamenii lui plantati in presa tiparita sau pe net , era musai sa treaca la..represalii, asta ca sa nu creada populatia (zombi sau groggy de la cata propaganda si manipulare haleste toata ziua) maretei noastre Patrii afro-sud-americane, ca Sistemului ”i s-au inmuiat picioarele..!”

-14 (20 voturi)
Vanatorul/d.c.
21.02.2017, 09:37:33

”..le-au probat..”

-6 (6 voturi)
Petre67
21.02.2017, 09:54:59

Eu cred ca articolul de mai sus, nu a facut decat sa-mi deschida curiozitatea de a citi Evenimentul Zilei. Asa ca ...

-8 (16 voturi)
miron miron
21.02.2017, 09:45:52

A fost greu pentru Cristoiu, de la privilegiile comunismului, la economia de piata. De la Scanteia Tineretului la Evenimentul Zilei. Daca Scanteia Tineretului ne-o bagata pe gat odata cu ziarul Sportul, in economia de piata macar pot sa ne prostesca, fiindca stirea de senzatie in Ev. zilei era gaina care a fătat pui. Daca in comunism n-am avut forta si putere sa ne opunem, macar acum avem ocazia sa-i ignorăm, sa-i detestam. Am crezut ca odata cu apusul comunismului vor apune si acesti politruci ai presei, cred ca m-am inselat. inca au fortă, au curaj, au canale de comunicare si cel mai rau au inca multi romani care ii asculta, îi cred.

+13 (15 voturi)
Vanatorul/d.c.
21.02.2017, 10:14:59

miron miron 'Neata buna, Miroane..! Cu ce te mai lauzi..? Sa nu-mi spui ca ..cu mafiotii PNL-isti sau cu figurantul plantat la Cotroceni de catre acestia:) Ti-i face ”varză” Cristoiu pe toti din 2 fraze, cand vrea muschii lui de jurnalist nr.1 al Romaniei..!:)) Dar apropo de incontrolabilul si nesuferitul de Cristoiu..Nimeni nu-i creste..cota popularitatii si credilitatii mai..sanatos decat o fac cei ..ca tine..!:)) Ideea e : ”spune-mi cine face spumite la cioculet in incercarea de a te decredibiliza, ca sa inteleg cat de adevarate sunt spusele tale”:) Nu prea pricepi cum vine asta, asa-i..?:))

-10 (16 voturi)