VIDEO Incendiul dintr-un bloc turn din cartierul Berceni din Capitală a fost stins. Mai multe persoane au fost evacuate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit într-un bloc turn din Berceni, flăcările izbucnind la etajul 19 al clădirii. Fumul s-a propagat şi pe verticală, pe casa scării. Clădirea face parte din ansamblul rezidenţial Monaco Towers. Pompierii au reuşit să stingă focul, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

UPDATE 15:00 Potrivit pompierilor, a fost distrus în totalitate apartamentul în care a izbucnit incediul. Apartamentele alăturate au fost afectate atât de foc, cât şi de apa folosită la stingere.

În apartamentul care a ars nu era nimeni în momentul declanşării incendiului. Cauza este deocamdată necunoscută, dar ancheta pompierilor continuă.

Incendiul a fost raportat automat, după declanşarea sistemului de alarmă al clădirii.

***

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, mai multe persoane au fost evacuate din clădire. 

Mai multe autospeciale au fost trimise la faţa locului. De asemenea, mai multe echipaje de ambulanţă au fost mobilizate la faţa locului.

„Sunt şanse mici ca structura de rezistenţă a blocului să fie afectată, din ce s-a observat până acum”, a spus Daniel Vasile.

Incendiul a izbucnit la etajul 19 al unui bloc din ansamblul rezidenţial Monaco Tower din cartierul Berceni, manifestându-se iniţial cu flacără deschisă, vizibilă din afara clădirii, şi cu degajări mari de fum.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au precizat că nu au existat persoane rănite.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite