Incendiul care a izbucnit la un depozit cu arhive din Ilfov, nedeclarat stins la peste 60 de ore de la izbucnire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiul nu a fost declarat lichidat FOTO Adevărul
Incendiul nu a fost declarat lichidat FOTO Adevărul

Incendiul care a cuprins, vineri seară, un depozit din judeţul Ilfov în care erau arhivele mai multor companii, inclusiv bănci, nu a fost declarat lichidat, la peste 60 de ore de la izbucnire.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, încă există focare mocnite, astfel că la faţa locului se mai acţionează cu două autospeciale de stingere şi o autoscară. 

După ce incendiul va fi declarat stins, se va constitui o comisie de cercetare a cauzei probabile de incendiu, formată din pompieri care au participat la intervenţie şi inspectori de prevenire de la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov.

Întrebat despre pagubele produse de incendiu, purtătorul de cuvânt al ISU spunea că este posibil să fi scăpat de flăcări doar echipamentele electronice aflate în partea din spate a clădirii.

Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 18.00, la depozitul din localitatea Dărăşti, judeţul Ilfov şi a afectat aproximativ 1.000 de metri pătraţi din suprafaţa totală a imobilului de 1.800 de metri pătraţi, declarau reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite