Ion Cristoiu a înmânat premiile pentru presă scrisă în cadrul Galei "Femeia contează!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alice Năstase-Buciuta, redactor- şef al revistei Tango / Fotografie: Paul Buciuta
Alice Năstase-Buciuta, redactor- şef al revistei Tango / Fotografie: Paul Buciuta

La Gala "Femeia contează!" au fost premiate femei care, prin demersurile lor profesionale, au susţinut şi au promovat în mod excepţional ideea egalităţii de şanse.

Gala a avut loc marţi, 14 iunie, la Teatrul Odeon şi a deschis şirul evenimentelor organizate sub deviza "Femeia contează!". La categoria Presă Scrisă premiile au fost înmånate de către jurnalistul Ion Cristoiu către mai tinerele sale colege Nicoleta Savin, jurnalist de investigaţii, şi Alice Năstase-Buciuta, redactor- şef al revistei Tango.

„Dincolo de lupta noastră, a tuturor, pentru o lume echilibrată şi corectă în ceea ce priveşte relaţiile dintre sexe, eu militez de o viaţă pentru egalitatea de şanse în iubire, pentru dreptul femeilor de a decide în aceeaşi proporţie cu bărbaţii soarta poveştilor lor de dragoste, cer abolirea dreptului exclusiv masculin de a adresa cereri în căsătorie şi îmi doresc ca la toate petrecerile vieţii să avem dreptul măcar la cåte un Damen Tango" a declarat, zåmbind, colega noastră Alice Năstase-Buciuta.

Asociaţia COLFASA, sub patronajul Comisiei pentru Egalitate de Şanse între femei şi bărbaţi din cadrul Camerei Deputaţilor, a declanşat lupta împotriva mobbing-ului şi a discriminării pe piaţa muncii, printr-o serie de evenimente avånd ca temă discriminarea, hărţuirea psihologică la locul de muncă (mobbing), egalitatea de şanse şi de gen.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite