Ministrul Afacerilor Interne: Susţin orice măsură care ar detensiona situaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne a declarat, referitor la protestele masive faţă de Ordonanţa de Guvern care a modificat legislaţia penală, că susţine orice măsură care ar detensiona situaţia.

„Încercăm să protejăm cetăţenii, am transmis un set de măsuri. Protestul din stradă este unul spontan, îl tratăm ca atare. (...) Sunt convinsă că toţi colegii mei vor lua cea mai bună decizie. Susţin orice măsură care ar detensiona situaţia“, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, întrebată despre protestele din Piaţa Victorie.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost întrebată de jurnalişti, la Palatul Parlamentului, de ce a dat aviz favorabil ordonanţei. "În ordonanţă, după cum ştiţi, sunt prevederi de compentenţa Internelor, care privesc alcoolemia", a răspuns Carmen Dan.

La rândul său, Daniel Constantin, copreşedinte ALDE, a spus că luni va convoca board-ul partidului pentru a analiza situaţia.

„Trebuie să facem tot posibilul ca societatea românească să nu fie divizată. Oamenii nu sunt de acord cu modalitatea în care a fost adoptată Ordonanţa de Urgenţă. Voi convoca board-ul partidului ca să analizăm situaţia“, a spus Daniel Constantin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite