Percheziţii ale Poliţiei Capitalei într-un dosar de şantaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe mandate de aducere într-un dosar de şantaj
Mai multe mandate de aducere într-un dosar de şantaj

Poliţiştii din Capitală fac percheziţii, miercuri dimineaţă, într-un dosar de şantaj, urmând să fie puse în aplicare mai multe mandate de aducere pe numele unor persoane suspectate că i-au ameninţat pe reprezentanţii unei firme şi le-au atacat site-ul, pentru a-i determina să închidă societatea, informează news.ro.

Potrivit Poliţiei Capitalei, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 4, pun în aplicare cinci mandate de percheziţie în Bucureşti şi patru mandate de aducere, într-un dosar privind infracţiunea de şantaj.

Conform sursei citate, în cursul lunii octombrie reprezentanţii unei firme prestatoare de servicii au sesizat că primesc multiple ameninţări şi că site-ul firmei este atacat în diverse forme, pentru a nu-şi mai desfăşura activitatea. Poliţiştii au stabilit că suspecţii, patru bărbaţi, i-ar fi ameninţat pe reprezentanţii firmei pentru a-i determina să închidă societatea.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Sectorului 4.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite