Pistolar prins în Sectorul 2. A tras cu arma după o neînţelegere în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima a anunţat incidentul la 112
Victima a anunţat incidentul la 112

Încă un pistolar a fost prins după ce şi-a făcut de cap în traficul din Bucureşti. Concret, miercuri, în jurul orei 15.40, un conducător auto a anunţat într-un apel la 112 că a fost şicanat în trafic, pe raza sectorului 2.  Cel care a apelat  numărul de urgenţă a precizat că unul din ocupanţii maşinii respective a tras mai multe focuri de armă asupra autoturismului său.

Poliţiştii din Capitală au plecat rapid la faţa locului şi au reuşit să depisteze autoturismul cu pricina şi pe ocupanţii acestuia. La verificări a fost descoperită şi o armă de airsoft. Persoanele au fost conduse pentru audieri la sediul Secţiei 7 Poliţie.

„După apelul 112, în urma datelor oferite de apelant şi a verificărilor efectuate, au fost transmise către efectivele de poliţie aflate în teren caracteristicile autoturismului căutat, acesta fiind observat de către un echipaj al Secţiei 11 Poliţie. După semnalele optice şi acustice efectuate de poliţişti, autoturismul a fost oprit, iar cei doi ocupanţi, amândoi de 28 ani, au fost conduşi la sediul subunităţii. În autoturism a fost identificată o armă airsoft“, a precizat Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite