VIDEO Scandal în faţa Guvernului. Primăria a încercat să ridice dubiţa protestatarilor din Piaţa Victoriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal luni dimineaţă în Piaţa Victoriei după ce Poliţia Locală a încercat să ridice o dubiţă a protestatarilor care era parcată în scuarul din faţa Guvernului. După ce iniţial s-a împotrivit, ulterior proprietarul a anunţat că va muta singur maşina „pentru a nu raspunde la un abuz cu un alt abuz”.

Un echipaj al Poliţiei Locale a încercat să ridice, luni, la prânz, cu ajutorul unei maşini de tractare o dubiţă parcată în Piaţa Victoriei.

Soferul dubitei, Cristian Dide, a declarat, potrivit Hotnews, că a depus la Primaria Sectorului 1 o cerere oficială de protest, dar Primaria nu i-a răspuns. 

„Autovehiculul acesta este parcat în semn de protest faţă de acest Guvern. Eu nu am cum să îl iau atâta timp cât mi-am declarat intenţia. Nu văd nimic neregulamentar”, le-a spus un protestatar poliţiştilor.

Ulterior însă acesta a anunţat că va muta dubiţa în parcarea din Piata Victoriei, spunând că nu vrea să răspundă la un abuz cu un alt abuz.

„Maşina este de trei săptămâni acolo, dar abia acum s-au hotărât poliţiştii locali că sunt deranjaţi de ea. A fost făcută o informare către Primărie că dubiţa va fi folosită de protestatari ca suport, în caz că ninge sau plouă, întrucât Primăria nu a catadicsit să ne ajută cu nicio copertină. Maşina va fi relocată şi vom găsi altă soluţie pentru a ne adăposti de capriciile meteo”, a spus pentru „Adevărul” maratonistul Andrei Roşu, cunoscut pentru că şi-a mutat biroul în Piaţa Victoriei

Dediu a primit un avertisment că a staţionat automobilul într-o zonă în care oprirea sau staţionarea este interzisă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite