Senatorul PNL Marius Petre Nicoară, condamnat la muncă în folosul comunităţii după ce a condus sub influenţa alcoolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul PNL Marius Petre Nicoara a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie la un an de inchisoare sub supraveghere pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Sentinţa este definitivă.

Magistraţii de la Curtea Supremă au menţinut sentinţa dată de instanţa de fond la data de 12 decembrie 2017, unde a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunităţii pe o perioada de 60 de zile la Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Cluj Napoca.

În plus, senatorul Nicoară are de executat o pedeapsă sub supraveghere pe o perioadă de doi ani de zile, conform Ziare.com.
 

Marius Nicoara a fost în perioada 2004 - 2008 preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, iar din 2008 este senator de Cluj din partea Partidului Naţional Liberal.

Senatorul a fost trimis in judecată de procurorii Parchetului General după ce in noiembrie 2014 a produs un accident, urcandu-se băut la volan.

"La data de 28 noiembrie 2014, în jurul orei 23:45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, din municipiul Cluj Napoca, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, producând un accident de circulaţie şi intrând ân coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Prin raportul de expertiza medico-legală „s-a concluzionat că inculpatul Nicoară Marius Petre avea la ora indicată o alcoolemie de cca. 1,65 gr.la mie", au aratat procurorii.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite