Telegramă deschisă: Domnule Preşedinte, mergeţi urgent în Norvegia!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Domnule Klaus Iohannis, sunt sigur că  vă amintiţi cum în urmă cu mai bine de un an de zile deveneaţi Preşedinte şi cu ajutorul miilor de români din Diaspora care au răbdat de foame şi au îngheţat de frig doar ca să vă acorde votul de încredere pentru o ţară mai bună.

Atunci le-aţi promis că o să fiţi preşedintele tututor românilor şi că o să le apăraţi drepturile.

Domnule Presedinte, pe 16  noiembrie 2014, peste 1.700 de români din Norvegia au străbătut sute de kilometri să vă voteze tocmai pentru că şi-au pus speranţa in dumneavoastră.

Vedeţi mai jos care au fost rezultatele oficiale, în caz că nu vă mai aduceţi aminte:

VICTOR-VIOREL PONTA 141 7.45% KLAUS-WERNER IOHANNIS 1.751 92.54%

Domnule Preşedinte, permiteţi-mi să vă atrag atenţia că aveţi obligaţia morală să sprijiniţi familiile îndurerate, să le alinaţi suferinţa românilor din Norvegia care trec astăzi prin coşmarul răpirii propriilor copii.

Vă rog amânaţi un pic mutarea în Vila Lac 3, luaţi-o de mână pe doamna profesor Carmen Iohannis şi mergeţi degrabă în Norvegia să faceţi tot ce vă stă în putinţă să aveţi conştiinţa curată că aţi apărat demnitatea de părinţi a unor cetăţeni români.

N-o să vă pară rău, Norvegia este o ţară frumoasă, iar copiii sunt darul Domnului pe care trebuie să-i apărăm cu orice preţ.

Aşa să vă ajute Dumnezeu!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite