Traian Băsescu şi partidul lui se afundă tot mai adânc în mocirlă

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe măsură ce ne apropiem de ziua în care va începe în mod oficial campania electorală în vederea alegerilor parlamentare din 11 decembrie cresc surprizele reprezentate de numele celor ce se vor afla pe liste.

Nu voi comenta prea mult decizia marelui neurochirurg Leon Dănăilă de a deschide lista candidaţilor PNL pentru Senatul României. Nu am nici o îndoială că actualul PNL şi conducerea lui nu merită în nici un fel onoarea ce le e făcută, însă cred că e foarte bine că vor accede în Parlament şi oameni de reală valoare. Cu speranţa că nu vor fi asfixiaţi de inşi irespirabili aşa cum sunt Liviu Dragnea, Tăriceanu, Roberta Anastase.

Speranţa mea nu are cum să fie decât extrem de fragilă de vreme ce nu mai departe decât miercuri mocirlosul PMP şi ilustrul lui preşedinte, pe numele din buletin Traian Băsescu, trecută şi prezentă pacoste pe capul României, cu uriaşa lui experienţă distructivă şi de mare profesionist al minciunii, i-au oferit poziţia nr. 1 pe listele de candidaţi pentru locurile de senatori din judeţul Giurgiu, urmăritului penal pe nume Dan Andronic. Nimeni altul decât patronul  fostului oficios prezidenţial Evenimentul zilei, loc unde ani la rând i-au fost aduse omagii deşănţate fostului preşedinte. Ale cărui fantasmagorii şi abuzuri erau omagiate mai ceva decât erau pe vremuri elogiate de Scânteia faptele fostului dictator Nicolae Ceauşescu. De condeie ale căror posesori erau oameni de onoare cam tot la fel cum erau astfel unele personaje din piesa Iulius Cezar de William Shakespeare.

Propunându-i lui Dan Andronic să fie candidat la un viitor post de senator, Traian Băsescu face ceea ce nu cred să mai fi făcut niciodată până acum. Se arată recunoscător şi bun platnic. Îşi achită măcar o parte din datoriile contractate faţă de unul dintre oamenii de care s-a folosit preţ de zece ani cât s-a aflat la Cotroceni spre a păcăli şi manipula o întreagă România.

Ce mai, e cum nu se poate mai sigur că Traian Băsescu trăieşte în aceste zile o adevărată resurecţie morală! Chiar îşi închipuie că e o fel de Mesia, drept pentru care scrie despre sine pe facebook texte auto-omagiale, condeiele unor Pora, Câmpeanu, Orcan, Marian fiind ori pierdute, ori sleite.

Penalul Andronic Dan ne-a înştiinţat deja că, dacă va ajunge în Parlament, va avea drept priorităţi îmbunătăţirea condiţiei presei şi a culturii.

Cu siguranţă este vorba despre cultura minciunii propagată prin presa cotidiană. Chestiune în care Dan Andronic e expert. La fel cum e expert în furt, banditism şi trafic de influenţă.

Cu certitudine, penalul Andronic Dan şi patronul lui politic, Traian Băsescu reprezintă dovezi vii că în România de azi nici ridicolul, nici corupţia, nici matrapazlâcurile nu ucid! Pot fi catalogate, fără nici cea mai mică urmă de ruşine, loialitate, patriotism şi contribuţie la propăşirea ţării.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite