VIDEO Consilier local ALDE, filmat în timp ce bătea cu bestialitate un tânăr. Politicianul bătăuş, dat afară din partid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gest şocant al unui consiler local ALDE, din comuna Chiajna (Ilfov). Romeo Rasdan a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate un adolescent, pentru a-l convinge să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament.

UPDATE Conducerea ALDE cere excluderea din partid a lui Rasdan

După ce au vizionat filmulul agresiunii, şefii ALDE au cerut filialei Ilfov să îl excludă din partid pe Romeo Rasdan, care s-a conformat. ”Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecinţele legale care decurg în urma comportamentului său necontrolat. ALDE nu agreează un asemenea comportament violent şi total neadecvat din partea reprezentanţilor săi. În consecinţă, ALDE  se delimitează de gestul brutal al domnului Rasdan”, se arată într-un comunicat de presă al ALDE.

Conform sursei citate, conducerea ALDE a solicitat filialei Ilfov excluderea din partid a lui Romeo Rasdan şi retragerea sprijinului politic, precum şi schimbarea acestuia din calitatea de consilier local.

Consilierul local interlop

Proprietarii unui apartament din comuna Chiajna au vrut să-şi evacueze chiriaşii cu forţa. Tinerii ar fi acceptat în cele din urmă să plece, dar ar fi cerut garanţia de 300 de euro reţinut de proprietari. Numai că aceştia din urmă ar fi refuzat, invocând pretinse daune făcute de chiriaşi. Ca să fie mai convingători, proprietarii l-ar fi chemat în ajutor pe Romeo Rasdan, consilier local ALDE (fost PSD).
Fără să stea prea mult pe gânduri, Rasdan a început să-i înjure grosolan pe chiriaşi. Iritat la culme că este filmat, consilierul local l-a lovit cu sălbăticie pe tânăr.

”Trebuia să primim 300 de euro pe care i-am lăsat ca şi garanţie şi uite răspunsul. Nu ne primim banii pentru că trebuie să plătească ei menajeră de 400 de lei, trebuie să cureţe canapelele care costă 600 de lei (după spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan şi Tudor Mădălina). (...) Ne-au scos haine, trolere şi tot felul pe scara blocului ca să fim forţaţi să plecăm. În concluzie, am fost forţaţi să plecăm după ce am fost loviţi, îmbrânciţi, zgâriaţi şi cu telefonul spart. Mulţumim că ne-aţi fost gazde!”, a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tânărul agresat de consilierul bătăuş.

Antecedentele lui Romeo Rasdan

Bătăuşul nu este la prima faptă de acest gen. În 2010, pe când era consilier local PSD, Romeo Rasdan a fost reşinut pentru 24 de ore, fiind cercetat, alături de un grup de interlopi, pentru că a bătut cu bestialitate un tânăr. Victima a fost lăsată în comă în faţa Spitalului Universitar din Capitală de către alesul local Romeo Rasdan. Instanţa a hotărât, ulterior, judecarea consilierului în stare de libertate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite