VIDEO Tudorel Toader, filmat când ieşea cu maşina din curtea Guvernului, trecând peste o linie continuă: Nu am făcut-o intenţionat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudorel Toader la depunerea jurământului de Ministru al Justiţiei - 23 feb 2017 / FOTO David Muntean
Tudorel Toader la depunerea jurământului de Ministru al Justiţiei - 23 feb 2017 / FOTO David Muntean

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a fost filmat în timp ce ieşea cu maşina din curtea Guvernului, trecând peste o linie continuă din zona Pieţei Victoriei, înregistrările fiind publicate pe Facebook. Ministrul a declarat pentru News.ro că nu a făcut intenţionat acest lucru, el precizând că s-a uitat la un semn de ”cedează trecerea” care era în faţa sa, dar nu s-a uitat pe jos.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook ”Evoluţie în instituţie”, alături de mesajul: ”Noi ne întrebăm cum face domnul Tudorel Toader justiţie dacă el este primul care nu respectă legile. Linie continuă domnule ministru, noi am fost amendaţi cu 1.700 de lei pentru încălcări repetate ale liniei continue. Dumneavoastră cu cât aţi fost penalizat?”.

În înregistrare se observă cum mai multe maşini de culoare neagră aşteaptă să iasă din curtea Guvernului, printre acestea fiind şi cea a ministrului Tudorel Toader, cu numere de Iaşi. Într-un moment în care şoseaua devine liberă, autoturismele respective ies din curtea Guvernului, trecând peste linia continuă din zona necirculată din Piaţa Victoriei, şi se opresc la semafor.

Într-un alt filmuleţ postat pe aceeaşi pagină de Facebook, ministrul Justiţiei, după ce a trecut peste linia continuă din zona Pieţei Victoriei, este întrebat dacă a încălcat regulile de circulaţie, Tudorel Toader zâmbind şi ridicând geamul maşinii sale. 

Cele două înregistrări au fost postate în 1 şi 2 martie.

Contactat de News.ro, ministrul Tudorel Toader a declarat că a fost o greşeală neintenţionată din partea sa.

”M-am uitat la un semn de «cedează trecerea» care era în faţa mea, dar nu m-am uitat pe jos. Mi-am dat seama târziu că depăşisem linia continuă. Nu am făcut-o intenţionat”, a spus ministrul.

Deocamdată, Poliţia Rutieră nu l-a sancţionat pe ministrul de Justiţie. ”Nu am primit amendă încă, nu ştiu dacă o să-mi vină”, a precizat Tudorel Toader.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite