VIDEO Zeci de oameni au protestat în a 21-a zi de manifestaţii în Piaţa Victoriei. Alte câteva zeci au fost la Palatul Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de oameni au protestat, luni seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, în a 21-a zi de manifestaţii antiguvernamentale. Alte câteva zeci de persoane s-au strâns, pentru a 16-a zi la rând, la Palatul Cotroceni, cerând demisia preşedintelui Klaus Iohannis.

Zeci de oameni s-au adunat, luni seară, în Piaţa Victoriei din Capitală, în a 21-a zi de proteste generate de ordonanţa privind modificarea codurilor penale.

Manifestanţii flutură steaguri tricolore, fluieră şi suflă în vuvuzele, scandând: "Zi de zi aici vom fi", Hoţii", "PSD, ciuma roşie", "Demisia","DNA să vină să vă ia". Circulaţia se desfăşoară normal în zonă.

Câteva zeci de clujeni protestează în Piaţa Unirii.

Protest anti-Guvern şi luni seara, la Piteşti: „Doar Iordache să plătească, nu e normal!”

 

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.

Luni seară, zeci de persoane care susţin Guvernul Grindeanu se află în faţa Palatului Cotroceni, pentru a 16-a zi consecutiv, cerând demisia preşedintelui Iohannis.

Protestatarii huiduie, scandează ”Demisia”, “Luptăm, luptăm, Guvernul apărăm”.

Recordul de participanţi la manifestaţia de la Palatul Cotroceni a fost în prima zi de proteste, din 5 februarie, când au ieşit în stradă peste 2.000 de oameni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite